El Bike Park i el Mountain Park reobren el divendres, 11 de juny

En un primer moment es podrà accedir a les instal·lacions únicament fins al 13 de juny i, a partir del 19, ja estarà obert cada dia fins al 12 de setembre

Una imatge del Bike Park.
Una imatge del Bike Park. Vallnord - Pal Arinsal

L’estació Vallnord-Pal Arinsal ja donarà per obert al 100% les activitats d’estiu a partir d’aquest divendres. Així doncs, el Bike Park obrirà totes les seves instal·lacions durant el cap de setmana, igual que el Mountain Park, amb un total de 6 activitats: Peke Park, Parc de Cordes, Kid’s Zip, Big Zip, Kàrting i Buggies. A partir del dia 19, es mantindrà l’obertura de forma diària.

Pel que fa al Mountain Park, la previsió és oferir cada dia, de 10h30 a 18h un total de 15 activitats de les quals, des de l’organització, han volgut destacar la tornada del Tir amb arc i el simulador d’esquí per a finals de juliol. També es podran trobar, com a zones especials, el Pump Track, la practice i fun zone, així  com l’escola de Bike per a aquells que vulguin seguir aprenent.

Aquest cap de setmana se celebrarà la Maxiavalanche, la cursa on riders professionals i amateurs de diverses categories participen. A partir del divendres 11 de juny i durant tot el cap de setmana, els participants i usuaris podran gaudir d’un esdeveniment que circula per tota Europa durant l’estiu. La sortida massiva es realitzarà al Pic del Cubil i acabarà a la Massana.

El Refugi guardat del Comapedrosa va iniciar la temporada d’estiu amb la seva obertura el passat dia 4 de juny. Ofereix una capacitat d’acollida natural de fins a 48 persones amb una distribució de 4 habitacions i un protocol Covid ben definit. L’estació recomana fer reserves a la web per poder respectar la seguretat de tots els clients.

Totes les activitats de l’estació tenen una previsió d’obertura fins al 12 de setembre. El Bike Park, sempre que la situació ho permeti i les condicions siguin favorables, podrà ampliar-la fins al 12 d’octubre els caps de setmana. El restaurant del Coll de la Botella es mantindrà obert durant tots els caps de setmana de l’any, sense interrupcions.

Comentaris

Trending