Beth i Lluís Cartes, plats forts del Sant Antoni Música

El festival celebra la segona edició el 21 i 22 de gener a les Fontetes, amb novetats com el duet d’Eugènia Coreia i Helena Marsol o la vetllada de rock amb Fénock i Waver

Comentaris

Presentació del SAM.
Presentació del SAM.

El Sant Antoni Música (SAM) torna el 21 i 22 de gener amb la segona edició a les Fontetes. Com a caps de cartell portarà a Beth i Lluís Cartes, i oferirà novetats com el duet d’Eugència Coreia i Helena Marsol, a més de la vetllada de rock amb Fénok i Waver. El conseller de cultura de la Massana, Guillem Forné, ha assenyalat que “és el primer festival de música de l’any a Andorra i volem que sigui una finestra perquè els joves artistes puguin presentar els seus treballs i impulsar la seva carrera”.

“El SAM és un festival local i amb vocació nacional però ens fa il·lusió tenir com a padrina d’aquesta segona edició una cantant amb tanta força i tan estimada com la Beth”, afirma el director artístic, Juli Barrero. La Beth interpretarà temes dels seu darrer disc, Origen, un treball ple de melodies purament pop cantades amb la delicadesa interpretativa que caracteritza l’artista de Súria. La cantant catalana compartirà la tarda de dissabte amb el cantautor andorrà Lluís Cartes, que portarà la proposta més poètica. En el seu nou projecte, Poetes, Cartes entrellaça la seva música amb poesies com “Dona’m la mà”, de Joan Salvat-Papasseit, “Autopsicografia”, de Fernando Pessoa, o sonets de Shakespeare.

Helena Marsol serà l’única artista que repeteix cartell del SAM. Aquest cop ho farà acompanyada d’Eugènia Correia, molt popular pels seus concerts on-line durant el confinament i guanyadora de premis com Talentejant i MovLab. Les dues creen els seus propis temes, que interpretaran al SAM, acompanyant-se amb segones veus l’una a l’altra, a més d’interpretar plegades algunes versions. Una altra de les novetats de la segona edició del SAM és la vetllada de rock, dissabte, 21 de gener, que encetaran els catalans Fénok, amb el seu so melòdic i contundent, acompanyat per lletres que van des del contingut social i polític fins a temes més íntims. Els seguiran els Waver, un grup de nova creació però format per veterans músics del país, amb Edu Cabrera a la guitarra i la veu de Joan Hernández.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending