Aquil·les envaeix Andorra la Vella

(AMB VÍDEOS) L’últim espectacle itinerant emmarcat en el Poblet de Nadal porta un gegant metàl·lic de 800 quilos de passeig per l’eix comercial de la capital

La creació de la Fam Teatre entre els espectadors.
La creació de la Fam Teatre entre els espectadors. Toni Solanelles

Un gegant metàl·lic de més de cinc metres i vuit-cents quilos de pes. Un Aquil·les en tota regla passejant pel centre de l’eix comercial d’Andorra la Vella. L’últim espectacle itinerant del Poblet de Nadal. Aquelles coses que el turista -potser hi ha més afluència aquest cap de setmana que no pas durant la Puríssima- no espera (i potser ni el resident local) i de cop i volta es veu amb la urgència de recórrer al mòbil i als cops de colze per poder fer un testimoni gràfic del moment.

L’Aquil·les, que així es diu el muntatge itinerant de la companyia valenciana La Fam Teatre, ha fet les delícies, sobretot, dels més petits. Això si no els agafava algun plor. I els pares no quedaven curts, que amb l’excusa del nen, de la nena, miraven sempre d’agafar el millor lloc per a la millor visió. Com si l’home de ferro dels cinc metres llargs no es veiés de tres hores lluny. Cert, això també, que l’absència d’il·luminació en dificultava, potser, la visibilitat. I que hi havia qui estava d’allò més interessat en veure el mecanisme que feia avançar el gegant.

 

Com a bona valenciana que és la companyia d’Aquil·les, no hi podia faltar la pirotècnia. A nivell de detall en alguns moments, en alguns punts del trajecte, i de forma molt més destacada i destacable cap al final del recorregut, ja a la zona del comú, a la porta del Poblet. El mercat de Nadal d’Andorra la Vella que ha posat punt i final a les animacions itinerants però que encara manté un bon reguitzell de reclams.

Comentaris (4)

Trending