Andorra la Vella reclama la taxa de tinença a prop de mil propietaris de gossos

La demanda s’ha publicat al BOPA i s’espera cobrar gairebé 25.000 euros, a la vegada que es dona un termini d’un mes per efectuar el pagament

Comentaris

Per cada gos es reclama una taxa de 25 euros.
Per cada gos es reclama una taxa de 25 euros.

El comú d’Andorra la Vella ha demanat, via BOPA, el pagament de la taxa sobre la propietat de gossos a prop d’un miler de persones. Des de la corporació es posa en relleu que no s’ha aconseguit localitzar els propietaris dels animals i es considera escaient fer pública aquesta relació. A cadascú d’ells, es demana 25 euros. En total, prop de 25.000.

La relació ha aparegut aquest dimecres al butlletí oficial. En ella es posa en relleu que el comú, “per causes que no li resulten imputables” no ha estat possible notificar personalment el deute als propietaris dels cans. Per això s’opta per aquest sistema.

En total, es busca 988 persones. Per a cadascú dels animals es reclama la taxa, per un import de 25 euros. La reclamació total puja, per tant, a 24.725 euros. També s’avisa que, si en el termini d’un mes no s’ha fet el pagament, es començarà a aplicar el recàrrec corresponent.

Comentaris (8)

Trending