Andorra la Vella obre les inscripcions per al nou curs de la gent gran

Entre les activitats d’aquesta edició hi ha, com a novetat, pilates, passejades fotogràfiques i trobades per cosir i teixir, a més de reprendre el cant coral

Comentaris

Cartell d'activitats de la gent gran d'Andorra la Vella
Cartell d'activitats de la gent gran d'Andorra la Vella

Andorra la Vella ja ho té tot enllestit per iniciar el curs 2022-2023 d’activitats endreçades a la gent gran. Aquest dimarts s’han obert les preinscripcions per al nou curs, i que arrencarà formalment a final de setembre i que ofereix 28 activitats per estimular el cos, la ment i fomentar l’expressió artística i creativa.

El programa d’aquesta edició inclou activitats que tenen molt bona resposta entre la gent gran, com les classes de gimnàstica de manteniment i ioga, ball en línia, cursos de memòria i atenció, activitats relacionades amb l’ús dels telèfons mòbils i les tauletes, i el club de lectura. També tornen les activitats aquàtiques a la piscina del Centre esportiu dels Serradells, que reobre aquest setembre després de les obres  de reforma, i aquest hivern s’ofereixen de nou les sortides a la neu amb raquetes.

Entre les novetats, destaquen les passejades fotogràfiques per aprendre a captar imatges i un monogràfic per crear i dissenyar amb la llum, així com trobades per cosir i teixir, una proposta que s’ha començat a oferir ja aquest estiu arran de la demanda del col·lectiu de gent gran i que ha tingut molt bona acceptació.

Aquest setembre, a més, es torna a reprendre l’activitat del cant coral que s’havia hagut de suspendre els darrers cursos a causa de les restriccions relacionades amb la pandèmia. Aquest nou curs també tornen les classes de cuina amb el cuiner Josep Maria Benet i que es fan a les instal·lacions del Rusc (a l’Estadi comunal Joan Samarra Vila) i que han tingut una elevada demanda des que es van posar en marxa a mitjans del curs passat. Altres activitats que completen l’oferta són el club de lectura, el punt d’humor, les sessions teòriques per iniciar-se en món de l’òpera i la dansa, tennis taula, fitness i tai-xi.

 

Comentaris

Trending