Andorra la Vella instal·larà un tobogan a la piscina exterior dels Serradells

L’atracció es posarà en marxa aquest estiu, coincidint amb la reobertura de la zona aquàtica de fora del centre, que actualment es troba en remodelació i millora d’alguns dels espais

Comentaris

Usuaris a la piscina exterior dels Serradells.
Usuaris a la piscina exterior dels Serradells. Comú d'Andorra la Vella / Tony Lara

El comú d’Andorra la Vella prepara l’obertura aquest estiu de la piscina exterior dels Serradells amb una nova atracció. Concretament, es busca empresa que proporcioni un tobogan aquàtic per col·locar-lo a la zona i poder fer més atractiu l’espai. Es preveu que es pugui posar en marxa aquest mateix estiu, quan les obres de millora i remodelació de la piscina ja estiguin acabades.

El tobogan hauria d’estar instal·lat per al moment d’obertura de la piscina. La temporada sempre varia en funció de la meteorologia, però seria entre el mes de juny i el setembre. Es preveu col·locar des de la zona de les peixes cap a l’aigua, per tal de donar més atractiu a la zona exterior del Centre Esportiu. Aquest espai, de fet, es troba en fase de remodelació, principalment del paviment del terra i altres arranjaments que es van posar en marxa en tenir enllestida la zona interior.

El concurs que ha convocat el comú és de caràcter urgent. Aquest procediment ha estat en conseqüència als canvis de la Llei de contractació pública. El procediment intern per tal de fer una contractació és més extens i, per tant, s’ha decidit fer amb aquest caràcter per tal que pugui estar enllestit al mes de juny. Les empreses poden presentar propostes fins al 15 de febrer i la decisió es prendrà durant el mes de març.

Etiquetes

Comentaris

Trending