Andorra la Vella habilita una zona d’estacionament rotatori al carrer Sant Esteve

La mesura ha estat demanada per botiguers i veïns de la zona i pretén potenciar el comerç de proximitat segons s’ha assegurat des del comú

Comentaris

La nova zona d'estacionament rotatori.
La nova zona d'estacionament rotatori.

El comú d’Andorra la Vella ha habilitat una nova zona de rotació comercial per a estacionar de forma limitada. En aquest cas, el lloc escollit és el carrer Sant Esteve, al barri de Prada Ramon. La corporació ha escollit l’indret a petició dels veïns i els comerciants de la zona i confiant que la mesura servirà per potenciar el comerç de proximitat a banda de facilitar la circulació dels vianants.

Així ho ha informat el comú via xarxes. La mesura afecta les places d’estacionament del carrer Sant Esteve, un vial curt que uneix el de la Sardana amb Joan Maragall. A partir d’ara, durant el dia el temps màxim d’estacionament serà de 30 minuts.

Segons explica el conseller de Circulació i Aparcaments, Xavier Surana, la decisió s’ha pres “a demanda de veïns i comerciants” i afecta tant els cotxes com les motocicletes. “Entenem que és una acció que servirà per potenciar el comerç de proximitat”, ha afirmat.

A banda, l’actuació ha aprofitat per regular l’espai de les terrasses a les voreres. “A partir d’ara els ciutadans podran passejar amb més tranquil·litat i seguretat”, ha comenta Surana.

Comentaris (3)

Trending