Andorra la Vella encara amb sardanes i actes infantils la recta final de la festa major

Ariel Rot & Kiko Veneno i Muchachito Bombo Infierno protagonitzen aquesta nit a la plaça Guillemó el concert fi de festa

Sardanes a la Plaça del Poble, aquest migdia.
Sardanes a la Plaça del Poble, aquest migdia. Toni Solanelles

La Principal de la Bisbal amb una doble audició de sardanes -de migdia i de tarda- i un conjunt d’activitats pensades per a la mainada són les protagonistes de la recta final de la festa major d’Andorra la Vella, que tot i la nombrosa assistència en alguns dels actes, s’està desenvolupant amb prou normalitat i tranquil·litat.

La cobla-orquestra fundada fa gairebé un segle i mig és aquest dilluns l’encarregada de fer sonar el flabiol, la tibles i la resta d’instruments, especialment de vent, que posen la música a les sardanes. Unes desenes de persones ballaven aquest migdia, sota un notable sol, a la Plaça del Poble. I ho tornaran a fer al mateix lloc a partir de 2/4 de 7 de la tarda si ho volen.

La Principal de la Bisbal ja va ser la protagonista del ball de nit d’aquest diumenge. La plaça Guillemó, que aquesta nit viurà el final de festa amb les actuacions d’ Ariel Rot & Kiko Veneno i Muchachito Bombo Infierno, evidentment no va tenir la massiva assistència de la nit anterior, amb Oques Grasses i Ptazeta com a encarregats d’amenitzar la vetllada.

Pel mig, aquest dilluns, hi ha diverses activitats especialment encarades pels més petits. Al matí hi havia, a les pistes de vòlei platja del Parc Central, un concurs de castells de sorra. De les 3 a les 8 de la tarda, si els ruixats estivals no fan la guitza, al cèntric espai de la capital s’han de fer una festa de l’aigua i a la plaça de la Rotonda, pràcticament a la mateixa hora, s’hi han de celebrar jocs tradicionals.

Comentaris

Trending