Andorra la Vella destinarà uns 380.000 euros a renovar els ascensors de Prat de la Creu

Els actuals havien presentat força problemes els darrers mesos, coincidint amb plena pandèmia, i s’ha optat per canviar-los, treballs per als quals només s’ha presentat una empresa

Els ascensors que es renovaran.
Els ascensors que es renovaran.

El comú d’Andorra la Vella canviarà tres dels cinc ascensors que, actualment, enllacen el carrer Prat de la Creu i la plaça del Poble. En concret, els que donen al vestíbul del centre de congressos. Fa temps que els ginys presenten problemes per la seva antiguitat i es considera que ha arribat l’hora de posar-ne de nous. En total, la inversió prevista per aquesta actuació, que s’aprovarà aquest dijous en el ple de la corporació, superarà els 380.000 euros.

Qui hagi fet servir (o intentat segons el dia) els ascensors, que permeten superar els sis pisos de desnivell, s’haurà trobat els darrers mesos més d’un cop que funcionen amb gran lentitud. Una situació que, a més, ha coincidit amb la pandèmia, que recomanava que l’ús dels aparells fos individual o, en tot cas, amb el nucli de convivència. Les cues han estat habituals.

Això ha provocat queixes d’alguns ciutadans, posades en relleu durant les reunions de comissions pels membres de la minoria socialdemòcrata i acceptades des de la majoria, Per això, es va iniciar el procés per al canvi dels elevadors. Aquest viurà aquest dijous un pas clau, amb l’adjudicació dels treballs.

La licitació no ha estat gaire concorreguda. De fet, segons les fonts consultades, només s’hi ha presentat una empresa. Aquesta, però, compleix els requisits i, per tant, l’adjudicació es podrà aprovar. El cost ascendirà a uns 380.000 euros

Comentaris (3)

Trending