Andorra la Vella convoca un concurs per a fer treballs de reparació en dos trams del rec del Solà

La intervenció, que s’haurà de fer en sis setmanes una vegada adjudicada, se situa entre el túnel del pont Pla i el túnel de la Pedrera i serà sobre set metres del terreny

Comentaris

Camí del rec del Solà.
Camí del rec del Solà. ARXIU

El comú d’Andorra la Vella ha publicat un concurs nacional, de contractació urgent, per adjudicar els treballs de reparació en dos trams del rec del Solà. Es tracta de set metres del terreny d’aquesta zona molt concorreguda, que se situen entre el túnel del pont Pla i el túnel de la Pedrera. Les obres s’ha previst que s’inicien al setembre i tindran una durada de sis setmanes.

La intervenció es farà en dos trams molt petits d’aquest recorregut, concretament en una zona de quatre metres i una altra de tres, aproximadament. Es tracta de reparar el terreny, que ha quedat una mica descalçat després de petites esllavissades que, segons asseguren des del comú, no suposen cap perill, però s’han de reparar perquè no es converteixin en un problema major. Actualment, el sender està obert al públic i es pot transitar sense problema.

Tot i que les obres no estan previstes per iniciar-se fins després de Meritxell, s’ha convocat en caràcter urgent per si cal intervenir abans en cas d’alguna forta pluja que es pugui donar a l’agost. Les empreses interessades poden retirar el plec de bases, previ pagament de 30 euros, al Departament de Secretaria General del comú, a partir de demà. Les ofertes s’han de lliurar en sobre tancat abans de les 15 h del 28 de juliol en aquest mateix punt. L’obertura de plecs es farà el 29 de juliol a les 11 h.

Etiquetes

Comentaris

Trending