L’alta demanda d’aparcament porta el comú a obrir d’urgència l’espai de la plaça de braus

S’ha fet lloc per a uns vuitanta vehicles a banda dels setanta-cinc llocs per a cotxes i trenta-cinc per a autobusos

Vehicles estacionats en l'espai de l'antiga plaça de braus.
Vehicles estacionats en l'espai de l'antiga plaça de braus. Toni Solanelles

L’alta demanda d’aparcament que hi ha per l’elevada afluència de turistes que des d’avui, ja sí o sí hi ha al Principat, ha portat el comú d’Andorra la Vella a habilitar d’urgència l’espai que fins fa pocs dies ocupava l’antiga plaça de braus. De pressa i corrents, s’ha fet lloc en aquell indret per a una vuitantena de vehicles. Fins ara, al denominat pàrquing de Prada Casadet hi havia espai per a setanta-cinc cotxes i trenta-cinc autobusos.

L’alta afluència de vehicles s’està deixant notar de forma molt notòria des d’aquest dimarts. I es preveu que la situació, poc o molt, sigui la mateixa fins al cap de setmana. De fet, Mobilitat ja va anunciar divendres de la setmana passada que esperava que durant tota la setmana (del 3 a l’11 de desembre) entressin al Principat un total de 110.000 vehicles.

Tenint en compte que fins aquest dilluns tot i una bona entrada de turistes, no hi havia hagut una aglomeració excessiva, serà a partir d’aquest dimarts, festiu a l’Estat espanyol, quan es notarà -i, de fet, ja s’està notant- el volum més gran de visitants i, això vol dir, és clar, una major incidència en la xarxa viària del Principat.

Comentaris (3)

Trending