S’ajorna un mes la selecció de les propostes per al pressupost participatiu d’Ordino

L’1 de març la data prevista per donar a conèixer les idees escollides i l’inici de la votació popular que s’allargarà fins al dia 28 de març

L'1 de març es donaran a conèixer les propostes triades.
L'1 de març es donaran a conèixer les propostes triades. COMÚ D'ORDINO

La quantitat de propostes i la necessitat de fer un estudi acurat de la seva viabilitat per part de la comissió tècnica mixta han portat el comú d’Ordino a ajornar un mes a publicació de la selecció de projectes del pressupost participatiu. Per tant serà l’1 de març la data prevista per donar a conèixer les idees escollides i l’inici de la votació popular que s’allargarà fins al dia 28 de març.

El diumenge 17 de gener es va tancar el termini de presentació de propostes al pressupost participatiu amb un total de trenta-dos projectes entrats a través del web ordino.ad. El comú ha decidit modificar el calendari publicat d’aquest procés participatiu. La corporació ordinenca destinarà 50.000 euros a un projecte d’interès general per a la parròquia d’Ordino que serà escollit a través d’un procés participatiu. Una comissió tècnica mixta admetrà les propostes que es faran públiques per la votació popular sempre que compleixin els criteris establerts. L’objectiu és donar veu al conjunt de la ciutadania per saber quines necessitats o demandes reals hi ha entre la població. Les propostes poden ser de qualsevol àmbit (educatiu, social, cultural, esportiu...) sempre que siguin d’interès general.

Tot i que el comú no pot revelar el contingut de les propostes que es troben en fase d’anàlisi, sí que ha avançat que una gran part de les idees són millores per a la via pública o vinculades al medi ambient. També hi ha iniciatives d’interès públic de caràcter esportiu i turístic. El procés es va posar en marxa el 3 de desembre i tots els residents a la parròquia majors de 18 anys han pogut participar-hi.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending