165 infants i joves participen cada setmana en les activitats d’estiu de la Massana

Rugbi, stake i boxa a més d’una setmana centrada específicament en el teatre són les principals novetats d’aquest any

Alguns dels infants que participen en les activitats.
Alguns dels infants que participen en les activitats. COMU DE LA MASSANA

La Massana ha viscut el tret de sortida de l’àmplia oferta d’estiu per a infants d’entre 3 i 11 anys i per a joves de 12 a 17. Hi estan inscrits un total de 150 infants i 15 adolescents per cada setmana. Des de la corporació es valora positivament l’acollida que han tingut les diferents iniciatives.

Així, han començat tant els ‘Esports d’Estiu’ com les Setmanes Temàtiques, centrades en aquest primer torn en les arts escèniques. Per altra banda, l’Estiu Jove es va posar en marxa coincidint amb el final de les classes a secundària.

Les activitats es fan sobretot a l’aire lliure, tants als espais públics de la Massana com a la muntanya. També es fan tallers i altres disciplines tant a les instal·lacions comunals com en altres centres esportius i recreatius. L’acollida està sent molt bona, amb uns 150 infants i 15 joves per setmana.

Aquest any hi ha diverses novetats, com les setmanes temàtiques de rugbi, skate i boxa. Pel que fa als joves, la novetat principal és la setmana intensiva de teatre, que es farà la setmana del 30 d’agost al 3 de setembre i per la qual encara hi ha places disponible.

Comentaris

Trending