Palmitjavila i Bonell fan bons els pronòstics i s’embutxaquen els dos escons de Canillo

Les candidates demòcrates aconsegueixen dos de cada tres emesos i superen de molt tant a ‘d’Acord’ com a Andorra Sobirana

Comentaris

-
-
Meritxell Palmitjavila i Mònica Bonell tornaran a ser conselleres generals. Les dues candidates de Demòcrates a Canillo han aconseguit una rotunda victòria en la circumscripció parroquial. DA ha aconseguit dos de cada tres sufragis emesos a la parròquia. ‘d’Acord’ i Andorra Sobirana han quedat molt i molt lluny. 

DA ha assolit un 66% dels vots, en concret, 444 dels 727 emesos. L’aliança social-liberal ha obtingut un 23,13% dels sufragis. En xifres reals, la candidatura liderada per Cristina Valen ha obtingut 155 vots, el doble, al seu torn, de l’aconseguit per Ricard Riba i la seva Andorra Sobirana, que només han pogut assolir 71 vots, que suposen el 10,60% dels sufragis parroquials. A Canillo hi ha hagut 49 vots en blanc i nou nuls.

Les dues candidates demòcrates s'han mostrat molt satisfetes pels resultats obtinguts. "Estem molt contentes", ha assegurat Mònica Bonell mentre que igual de contenta, Meritxell Palmitjavila afirmava que "hem treballat molt" per obtenir "una gran victòria". La cap de cartell de DA a Canillo ha recordat que la formació ha obtingut "un rècord de vots".

Comentaris

Trending