Pal-Arinsal i Arcalís abandonen la comunicació conjunta sota el paraigua de Vallnord

En un pas més de l’extinció del domini, cada estació farà la seva pròpia política de presència a les xarxes socials

-
-
En un pas més de l’extinció de Vallnord com a domini conjunt de les tres estacions de les Valls del nord, a partir del 15 de novembre Pal-Arinsal, d’una banda, i Ordino-Arcalís, de l’altra, faran la seva pròpia política de comunicació i la seva presència a les xarxes socials serà individual i independent. La comunicació conjunta sota el paraigua de Vallnord s’abandona definitivament i els perfils que la marca té en les xarxes socials es tancaran.

Malgrat que des de les estacions implicades es treu ferro a la decisió -que d’altra banda era un pas lògic i previsible-, sí que diverses fonts del sector han remarcat que es tracta d’un fet prou simptomàtic. Només quedarà conjuntament el forfet i poca cosa més. De fet, ja fa anys que les estacions mantenien moltes decisions en l’àmbit particular, propi, i s’han anat abandonant decisions conjuntes. L’assumpció del control de Secnoa per part de Saetde i la integració d’Arcalís a Grandvalira ha estat l’estocada definitiva.

I malgrat que de portes en fora, especialment amb el manteniment del forfet de les Valls del Nord, es pretenia donar una imatge de certa unitat, el cert és que la unió i la denominació comuna és cada cop menor. Fins al punt d’esdevenir gairebé inexistent. A partir de la setmana vinent, doncs, ja no hi haurà cap mena de missatge global. Massanencs i ordinencs ja duran a terme comunicacions totalment independents.

 

Comentaris

Trending