Ordino fa una crida per celebrar Sant Jordi decorant balcons i finestres

Els infants tindran desfilades amb Pocoyó i personatges de Disney per animar el confinament

-
-
El departament de Cultura ha fet una crida a tota la ciutadania per celebrar un Sant Jordi més especial que mai amb una participació massiva, des de casa. 'Ordino en clau de Rosa' és el títol de la iniciativa pel Dia mundial del llibre que té tres propostes: decorar les finestres i els balcons de casa amb il·lustracions de roses, llibres i dracs; escriure poemes o relats, i fer pastissos per compartir amb la gent gran.

Les imatges es podran pujar a les xarxes amb l’etiqueta #OrdinoEnClaudeRosa i els textos caldrà enviar-los a cultura@ordino.ad. El comú farà una selecció dels textos i les il·lustracions per compartir-la als canals de comunicació habituals, ja siguin les xarxes d’Ordino és viu o el web www.ordino.ad.

D'altra banda, una nova proposta exclusiva per al públic infantil, que comença divendres és la desfilada per la parròquia amb personatges d’animació ben coneguts per la canalla com poden ser Pocoyó i altres clàssics de Disney: Mickey, Minnie, Donald i Daisy. La sortida es repetirà un cop per setmana, els dies 23 i 30 d’abril. El recorregut es farà al matí, a les dotze del migdia des del Lloser d’Ordino fins a Segudet, i a les sis de la tarda, el recorregut anirà de Sornàs al Serrat.

La proposta respon a una iniciativa ciutadana que va suggerir portar a terme alguna acció per als nens i nenes de la parròquia. Els vehicles de manteniment serviran per transportar els personatges i és el departament de Cultura qui coordina aquesta acció solidària per animar els més petits de la casa.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending