Ordino Arcalís inaugura dissabte la temporada d'esquí

La darrera nevada ha augmentat el gruix en 20 centímetres

Vista parcial de l'estació aquest dijous.
Vista parcial de l'estació aquest dijous.
L’estació d’Ordino Arcalís confirma l’obertura d’una part de la seva àrea esquiable per aquest dissabte 16 de novembre. La darrera nevada de la nit d’aquest dimecres ha deixat fins a 20 cm de neu nova, que gràcies a l’absència de vent s’ha sumat al gruix existent. Això ha permès treballar la neu per condicionar fins a 10 pistes. D’inici, l’àrea esquiable es concentrarà a la Coma, si bé s’està treballant per ampliar-ne la superfície.

Aquesta data d'obertura estava fixada des de finals de la temporada passada, i seguint la tendència dels últims anys. La gran diferència és que aquest any es pot obrir de manera independent l’àrea de la Coma gràcies a l’arribada del telecabina Tristaina a aquesta zona. Es preveu que la temporada que s’inicia aquest dissabte es perllongui durant 170 dies més, convertint-se ne una de les més llargues dels últims anys.

Els esquiadors que aquest cap de setmana pugin a Arcalís podran esquiar amb el forfet de temporada propi de l’estació, amb el de Grandvalira, amb el de Valls del Nord i amb el d’Ski Andorra. També ho podran fer amb forfets de dia, com és habitual. Es recomana als clients que vulguin recollir el forfet de temporada  d’Ordino Arcalís i Grandvalira, que ho facin amb anticipació a l’estand d’illa Carlemany, per evitar aglomeracions a pistes el dia d’obertura. A partir de dissabte també es podrà recollir a les taquilles de l’estació. Per recollir el de Valls del Nord ho hauran de fer a les taquilles del lloc on ho van comprar 'online'.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending