Operació per mirar d'enxampar tres carteristes de clients de bars i restaurants

Com a mínim s’han formulat denúncies de dos establiments del centre d’Andorra la Vella que han aconseguit captar, amb les seves càmeres de videovigilància, els presumptes sospitosos

-
-

Alerta vermella. Es busquen com a mínim tres persones, dos homes i una dona, suposadament ciutadans procedents d’algun país de l’Est, que es dedicarien a robar carteres. Carteristes, vaja. Les seves víctimes predilectes serien clients d’establiments de restauració, de bars. Com a mínim s’haurien cursat denúncies per haver birlat carteres a alguns consumidors en dos locals d’Andorra la Vella el vespre d’aquest dijous.

Els tres sospitosos, que haurien estat captats com a mínim per les càmeres de videovigilància d’un dels locals on haurien actuat, actuarien de forma més o menys coordinada i malgrat que han estat alhora en els establiments en què haurien actuat no van junts de forma notòria. Miren de dissimular. Segons diversos fonts, a darrera hora d’aquest dijous s’haurien formulat denúncies formals davant la policia des del restaurant Els dos Caçadors, a la plaça Rebés, i el frankfurt Chester, domiciliat a la plaça Príncep Benlloch. Els dos establiments estan molt propers.

Fins i tot abans de cursar les respectives denúncies, els responsables dels locals on haurien actuat els carteristes, han començat a fer córrer les imatges dels presumptes sospitosos en grups d’aplicacions de telefonia mòbil i xarxes socials de bars, restaurants o hotels per tal d’entre tots intentar esbrinar el parador dels presumptes delinqüents i poder-los enxampar. Les diverses fonts consultades han afirmat que malgrat que les denúncies només s’han cursat des de dos restaurants no es pot descartar que els carteristes hagin actuat en altres establiments però les víctimes o no se n’hagin adonat o hagin considerat com a extraviades i no pas furtades les pertinences suposadament perdudes.

Etiquetes

Comentaris

Trending