Obres a Fiter i Rossell per estabilitzar el talús de les esllavissades

Els treballs obliguen a tallar un carril de circulació i a efectuar trànsit alternatiu

Aquest dilluns han començat les obres a l'avinguda Fiter i Rossell d'Escaldes-Engordany.
Aquest dilluns han començat les obres a l'avinguda Fiter i Rossell d'Escaldes-Engordany.
Des d'aquest dilluns i fins dijous es realitzen treballs d'estabilització del talús a la zona de les esllavissades de l'avinguda Fiter i Rossell, a Escaldes-Engordany. Es fa trànsit alternatiu a la carretera general 2 regulat per dos agents de circulació comunals, ja que les obres obliguen a tallar un dels carrils de circulació.
 

Els treballs s'efectuen entre les vuit del matí i les sis de la tarda a la sortida d'Escaldes-Engordany en sentit la Massana, i consisteixen en el sanejament del talús. L'objectiu és evitar que hi hagi més esllavissades en una indret d'alt risc, amb molts torrents i recs, on en episodis de forta pluja es pot acumular molta aigua.

El mes d'octubre passat,  l'acumulació de pluja va desestabilitzar el talús fent caure a la carretera arbres i terra. Es va tallar la carretera i el trànsit es va haver de desviar pel túnel del Pont Pla o pel dels Dos Valires.  Aquest mateix mes de desembre un altre episodi important de pluja va obligar a tallar de nou la circulació durant unes hores.

A banda de l'estabilització del talús, el Govern ha adjudicat la construcció d'un punt de desguàs al rec del Solà d'Engordany.  El termini d'execució d'aquests treballs és de tres setmanes i l'import és de 23.726,39 euros.

 

Comentaris

Trending