Nou revés d’UP DA en l’intent de canviar les regles de joc a Gasopas

L’assemblea que havia de servir per aprovar una modificació dels estatuts de la distribuïdora petroliera del Pas no arriba al quòrum necessari

-
-
L’enèsim intent de la majoria comunal demòcrata per canviar els estatuts de Gasopas i posar limitacions als moviments d’accions de la distribuïdora petroliera del Pas de la Casa ha tornat a fracassar. L’assemblea convocada per aprovar les modificacions previstes no va disposar del quòrum suficient ni per poder sotmetre a votació el que es pretenia introduir de nou en les regles de joc societàries de la companyia.

De fet, diverses fonts consultades han lamentat que una vegada més la majoria d’UP DA, que controla el consell d’administració de Gasopas, hagués volgut promoure el canvi d’uns estatuts que fa anys que rutllen i que no han suposat mai cap problema. I que hagi pretés aprovar la modificació a tocar el final del mandat quan els canvis es podien haver debatut i, si s’esqueia, també aprovat en qualsevol altra assemblea. La que haurà de validar els comptes del 2019 durant el primers mesos de l’any que ve, per exemple.

La voluntat de la majoria comunal traslladada a l’òrgan de direcció i control de Gasopas és la de limitar la recompra d'accions entre petits accionistes, l’obligatorietat de residència a Encamp per ser accionista i, a més a més, petites modificacions per adaptar-se a la Llei de societats. Per poder desenvolupar l’ordre del dia previst en l’assemblea de la setmana passada era necessària l’assistència del 75% dels accionistes. Ja fos presencialment o per delegació, l’assistència no va arribar al 70% i, en conseqüència, no es va poder debatre la qüestió.

 

Comentaris

Trending