Nou radar per controlar la velocitat a l’avinguda Tarragona en sentit nord

El cinemòmetre, fix i que pretén evitar que els vehicles circulin a més de 50 quilòmetres l’hora, està instal·lat en un panell a tocar la rotonda de Prada Casadet

Comentaris

Dos operaris col·loquen un rètol avisant de la presència d'un radar.
Dos operaris col·loquen un rètol avisant de la presència d'un radar.
La velocitat a l’avinguda Tarragona estarà una mica més controlada. Un nou radar s’ha instal·lat en un panell que hi ha just després de la rotonda de Prada Casadet. Es tracta d’un cinemòmetre fix que pretén evitar que els vehicles circulin a més de 50 quilòmetres l’hora. El panell en qüestió ha estat durant un temps inutilitzat arran d’un incident amb la ploma d’un camió que el va fer caure.

Aquest migdia, operaris de l’empresa Aerco, encarregada de la gestió de les vies i del manteniment de les senyalitzacionsi elements semafòrics, col·locaven un rètol que avisa que hi ha un radar que garanteix la seguretat dels conductors. El radar en qüestió controla els vehicles que circulen en direcció nord, és a dir, cap a Escaldes.

En el sentit contrari, de baixada, el cinemòmetre equivalent, per dir-ho d’alguna forma, està situat a la rotonda de Josep Escalé, és a dir, a l’altura del Burger King. Aquests dos radars són fixes, és a dir, fan la foto a l’instant. Amb la mateixa voluntat de controlar la velocitat en la mateixa via, però ja a l’avinguda Salou, també s’han instal·lat un parell de cinemòmetres, en aquest cas de tram. A l’altura del Comunal i davant de la zona industrial, aproximadament a l’alçada del Mr Bricolage.

Comentaris (3)

Trending