SUMMIA Real State, nou patrocinador de l’FC Andorra

Una de les immobiliàries de referència del país uneix forces amb el club i la seva marca apareixerà a la samarreta dels tricolors

Summia nou patrocinadors FC Andorra
Summia nou patrocinadors FC Andorra

SUMMIA, una de les immobiliàries de referència al país s’ha convertit en el nou patrocinador de l’FC Andorra. L’Estadi Nacional ha servit per escenificar l’acord que incorpora la marca a la màniga de la samarreta del conjunt tricolor. El representant de l’empresa, Alex Cierco, ha posat en relleu que “per a nosaltres un gran orgull esponsoritzar un club amb ganes d’assolir fites ambicioses compartint amb ells aquesta passió per arribar més lluny”.

Una de les companyies més potents del sector immobiliari del Principat, uneix forces amb l’FC Andorra convertint-se en nou patrocinador. L’acte de presentació s’ha fet a l’Estadi Nacional amb la presència d’Alex Cierco com a representant de SUMMIA Real Estate i Jaume Nogués, director general del FC Andorra. En la trobada també han estat presents els jugadors del primer equip Martí Vila i Diego Alende, que han mostrat com la màniga de la samarreta incorpora la marca SUMMIA.

Alex Cierco ha manifestat que “som dues entitats que ens trobem en un moment de creixement i compartim els mateixos valors. A SUMMIA estem orgullosos del nostre origen andorrà, i és per a nosaltres un gran orgull esponsoritzar un club amb ganes d’assolir fites ambicioses compartint amb ells aquesta passió per arribar més lluny”. Afegeix que “la manera d’aconseguir portar l’excel·lència al màxim nivell és envoltar-nos del millor equip possible. Nosaltres ho fem en l’àmbit empresarial i el FC Andorra ho fa cada cap de setmana en els terrenys de joc”. Per la seva banda, Jaume Nogués ha coincidit amb Alex Cierco assenyalant que “per nosaltres és un honor i un orgull unir forces amb SUMMIA”.

SUMMIA Real State gestiona un patrimoni de 700 immobles entre Andorra i Espanya, amb un dels parcs d’habitatges de lloguer més nombrosos del nostre país i té actualment 10 promocions en curs.

 

Comentaris

Trending