Grimcisa es transforma en SUMMIA Real Estate en clau d’excel·lència immobiliària

La nova marca rep l’herència de 20 anys de bona feina de GRIMCISA, que gestiona actualment un patrimoni de més de 700 immobles a Andorra i Espanya

Una de les promocions del grup a Andorra la Vella.
Una de les promocions del grup a Andorra la Vella.

El Grup Immobiliari Cierco (GRIMCISA) actualitza, a partir d'aquest dilluns 24 d'abril, la seva imatge corporativa i desenvoluparà les activitats de gestió d’actius patrimonials i de promoció amb la nova marca SUMMIA Real Estate. El canvi de nom, s'emmarca en l'estratègia de creixement de la companyia al mercat immobiliari, tant a Andorra com a altres països, centrada en atributs com la confiança i l’excel·lència en el servei a tots els clients. Així mateix, reflecteix el seu compromís en la millora contínua de la qualitat i el servei en la gestió d’immobles.

GRIMCISA que porta més de 20 anys d’història i gestiona actualment un patrimoni de més de 700 immobles a Andorra i Espanya evoluciona en el servei immobiliari. L’objectiu de SUMMIA és oferir una àmplia gamma de propietats d'alta qualitat en ubicacions privilegiades, tant en l’àmbit residencial com comercial, amb un servei personalitzat i una atenció al detall excepcional.

El CEO de SUMMIA, David Moure ha destacat que "aquest és un moment emocionant per a la nostra empresa", i ha assenyalat que "estem entusiasmats de presentar la nostra nova marca i esperem continuar proporcionant els més alts nivells de servei als nostres clients. El canvi a SUMMIA és un reflex de la nostra idea d’evolució de la companyia, on acompanyem a les persones que confien en nosaltres per l’elecció del seu habitatge, la seva seu professional o per a la selecció de qualsevol actiu immobiliari”.

GRIMCISA inicia amb SUMMIA una nova etapa per oferir serveis més personalitzats i propers als clients, enfortint el seu compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat. La digitalització de processos de la companyia, comportarà entre altres novetats, el llançament de la nova pàgina web www.summiarealestate.com i l’obertura de canals de comunicació a les xarxes socials. 

Paral·lelament, s’iniciarà la comercialització d’una promoció al carrer Consell de Cent de Barcelona, situada en una zona en plena transformació al barri de l’Eixample de la Ciutat Comtal.

Trending