Neu

Pal-Arinsal obrirà les pistes el 19 de desembre

La cònsol de la Massana, Olga Molné ha anunciat la data però diu que cal tenir en compte que les coses poden canviar

Comentaris

El telecadira de la Serra II en funcionament durant la temporada passada.
El telecadira de la Serra II en funcionament durant la temporada passada. Vallnord Pal Arinsal

La cònsol de la Massana, Olga Molné ha dit que EMAP obrirà les pistes el dia 19 de desembre. Ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa posterior a la sessió de comú d'aquest dimecres. Les estacions d'Arinsal i Pal implantaran un gran nombre de mesures de control protocol·làries per la pandèmia de la  Covid-19.

Molné ha lamentat no poder fer l'obertura el 5 de desembre perquè "és la data habitual del pont de la Puríssima que sempre marca l'inici de la temporada". Tot i anunciar la data del 19 de desembre ha comentat que "es farà si no hi cap canvi. Hem de tenir en compte que la situació és evolutiva".

En relació a la temporada d'esquí, el conseller de Finances, Jordi Areny ha indicat que s'han fet inversions en canviar els uniformes del personal (240.000 euros),  s'han efectuat millores en la restauració i en la maquinària, ampliació de canons de neu, i renovació de cintes remuntadores . També s'han dut a terme inversions per garantir l'aplicació de les mesures sanitàries per la pandèmia del coronavirus.

S'han col·locat vinils anti-microbacterians Hexis Pure Zone en superfícies de contacte com taules, cadires, finestres, poms de porta, cabines, etc. que no permeten l’aparició i desenvolupament de bactèries i virus. S’ha potenciat el servei de neteja per fer-lo constant durant tota la jornada en espais comuns d’atenció al client, 'merchandising', restauració i oficines. Finalment, s’ha optat per la reducció del 95% en la impressió de plànols físics per evitar la transmissió física de paper, potenciant a l’hora, l’ús de l'aplicació de l’estació.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending