Neu

Escalfant motors (dels canons) per a la temporada

Grandvalira ha fet aquest matí proves amb la maquinària de generació de neu artificial per comprovar que funcionen correctament, a l’espera que una baixada de temperatures i més precipitacions permeti preparar l’estació per a l’obertura

Els canons en funcionament aquest matí.
Els canons en funcionament aquest matí. ANDORRA LOVERS

Les estacions afronten la recta final de cara a l’obertura. I ja escalfen motors. Més concretament, els dels canons de neu artificial. Aquest matí, a Grandvalira, feien proves amb la maquinària a diferents sectors, tant a Grau Roig com a Soldeu. Per ara, simplement comprovar que funcionen correctament perquè la temperatura, encara, és massa elevada per poder aconseguir emblanquir el domini esquiable.

Fonts del domini han deixat clar que es tracta d’una tasca rutinària. Cal comprovar que els canons es troben en bones condicions després de mesos aturats durant l’estiu. Així, s’assegura que, quan realment es pugui generar neu artificial, estiguin preparats. Per això encara falta que la temperatura baixa encara una mica més.

Grandvalira preveu obrir temporada el pròxim 2 de desembre. Per tant, d’aquí a dues setmanes. Evidentment, serà clau un canvi radical de la meteorologia, tant pel que fa a la temperatura com en el que toca a les precipitacions de neu. Per això, s’espera amb confiança els fronts que han d’afectar el país els pròxims dies.

Comentaris (9)

Trending