Neu

Equipaments obligatoris a partir de Canillo i la Massana a causa de la neu

La cota de precipitacions està situada, actualment, a 1.500 metres, però es preveu que pugen cap als 2.000 metres de nit

Fase Groga a partir de Canillo i la Massana.
Fase Groga a partir de Canillo i la Massana.

La neu que ha caigut, i continua caient aquest diumenge ha fet que els equipaments siguin obligatoris per circular a la xarxa viària a partir de Canillo i la Massana. A més, també ho són a l’RN22 d’accés a França. Actualment, segons ha indicat el Servei de Meteorologia, la cota està a 1.500 metres, però pujarà a la tarda i assolirà els 2.000 metres de nit.

El departament de Mobilitat s’ha vist obligat aquest diumenge a decretar fase groga a certs punts del país. Tot i que en un principi els equipaments, obligatoris en aquesta fase, han estat a partir de Canillo i Ordino, ara s’ha baixat fins a la CG3 i la CG4 a la Massana. A l’accés per França, a la RN22, a més de ser obligatoris els equipaments també s’ha restringit la circulació per a vehicles superiors a 19T.

Les previsions són que les precipitacions, en forma de pluja, continuen a partir de la cota 2.000 a partir del vespre. Per demà s’espera que es mantinguin al llarg de pràcticament tot el dia, sent més abundants al nord.

 

Comentaris

Trending