Múltiples queixes pel deficient servei de la centraleta de Govern des de la seva privatització

Aquest divendres la majoria de trucades estan sent rebudes per un contestador, com va passar dilluns per una disfunció relacionada amb el canvi d’hora d’estiu a hivern

-
-
La privatització de la centraleta telefònica de Govern no està funcionant tal i com caldria esperar. Almenys, no de cara a l’usuari. Els darrers dies l’atenció està sent més que deficient, i diverses persones que han intentat contactar amb departaments governamentals passant, evidentment, per la centraleta, no ho estan aconseguint. Aquest divendres mateix, un contestador automàtic que no porta enlloc sol ser la barrera que es troben els comunicants.

La situació que s’està vivint aquest divendres està generant cert malestar entre els administrats, que lamenten que enlloc de fer anar a més el servei, la privatització de la centraleta hagi aflorat mancances evidents. De fet, la situació que almenys parcialment s’està donant aquest divendres no és el primer dia que passa. Sense anar més lluny dilluns, durant una part del tram inicial de la jornada, el contestador també va ser l’única resposta. En aquella ocasió, segons les fonts, l’anomalia es va relacionar amb una mala programació dels equips automàtics derivada del canvi horari que hi havia hagut just el dia anterior.

La privatització es va anunciar el juliol. El Govern va fer públic llavors l’adjudicació definitiva del concurs per externalitzar els servies d’atenció telefònica de la centraleta. L’adjudicatària passava a ser Andorrana de Serveis d’Atenció al Client SA, és a dir, la societat que es va constituir el 2015 i que va iniciar les seves operacions el 2016 a través del negoci Espic ubicat al ‘contact center’ de la Massana, a l’edifici dels Arcs. S’optava per la privatització per tal de millorar l’atenció telefònica, especialment mirant d’assegurar que no es perdrien tantes trucades com fins llavors.

Comentaris (6)

Trending