Movem Ordino vol crear un centre de BTT aprofitant els camins ja existents

Tomàs Riart, número 7 de la candidatura, posa en relleu que no es requeriria una gran inversió i, en canvi, suposaria un impuls a la desestacionalització turística

Armengol, Tudó i Riart, membres de la llista de Movem Ordino.
Armengol, Tudó i Riart, membres de la llista de Movem Ordino.

La candidatura de Movem Ordino vol crear un centre de BTT (bicicleta tot terreny) a la parròquia. El projecte suposaria aprofitar els camins ja existents i, per tant, seria relativament senzill d’implementar, segons ha explicat el número 7 de la llista, Tomàs Riart. La iniciativa es convertiria en una fórmula per desestacionalitzar l’afluència de turistes.

Riart ha apuntat que el projecte es podria tirar endavant marcant els diferents recorreguts ja existents i, posteriorment, es difondria la informació. “Tots els camins estarien marcats perquè les persones puguin gaudir els recorreguts sense la utilització de guies o mapes”, ha desgranat, tot posant en relleu que sempre “es prioritzarà la convivència” entre els que circulin amb bicicleta i aquella gent que gaudeix de les rutes tot passejant.

Segons Movem Ordino, es tracta d’un projecte que serviria d’alternativa a l’esquí i alhora com a factor de desestacionalització. En aquest sentit, Riart ha apuntat que contribuiria a la potenciació de negocis de lloguer de bicicletes i aquells vinculats al turisme. La inversió que es requereix és mínima, ja que només “s’hauria de millorar la informació perquè la gent pogués accedir a aquests recorreguts i millorar una part d’aquests perquè la gent practiqués l’esport amb família o amb grups d’amics”.

Comentaris

Trending