Moussa Diagne compleix la promesa de banyar-se al mar (però sense tanga)

El pivot senegalès havia assegurat que es capbussaria si el MoraBanc es classificava per a la semifinal, i ha comprovat com està de freda l’aigua a Torremolinos

Moussa Diagne en plena capbussada.
Moussa Diagne en plena capbussada.
Hores abans de jugar la semifinal de la Copa del Rei contra l’Unicaja, un dels referents del MoraBanc, el pivot senegalès Moussa Diagne, ha complert la seva promesa: si l’equip andorrà passava la primera eliminatòria es banyaria al mar. Diagne, acompanyat d’una enorme expectació mediàtica, s’ha llançat a l’aigua en una platja de Torremolinos, en les immediacions de l’hotel on estan allotjats els equips que participen en la competició basquetbolística.

Diagne s’ha capbussat amb els pantalons d’entrenament, no pas amb el tanga que havia dit, però no obstant això, la seva experiència ha estat seguida per moltíssima gent. De fet, l’aventura del pivot s’afegeix al vídeo de presentació de l’equip en vistes a la Copa del Rei, amb la qual cosa, i de llarg, el MoraBanc s’ha guanyat el reconeixement del conjunt més simpàtic de la Copa del Rei. A més, té al seu costat bona part de l’afició del Kirolbet Baskonia, que acudeix a la cita anual es classifiqui o no el seu equip. La raó d’aquest suport és la presència com a tècnic de l’Andorra d’Ibon Navarro, un preparador de Vitòria i fet al club d’aquella ciutat.

Diagne ha pogut comprovar com de freda està l’aigua el mes de febrer per molt que el mar, la Mediterrània, sigui al sud d’Espanya, més a prop del continent africà del qual és originari que no pas Andorra. L’escenari del compliment de la promesa ha estat la platja del Bajoncillo. Com a mínim el cap de comunicació de MoraBanc, Gabriel Fernández, i el metge del club, Jordi Verdaguer, l’han acompanyat entre bromes perquè no es refredés després de complir la promesa.

Comentaris (1)

Trending