Mortés garanteix que Ordino continuarà “sent un referent de qualitat de vida”

El nou conseller de la minoria Enric Dolsa obliga a repetir la votació per escollir alguns dels càrrecs que cal proveir en la sessió de constitució comunal

Josep Àngel Mortés presta jurament davant Gemma Riba.
Josep Àngel Mortés presta jurament davant Gemma Riba.
El reelegit cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés, es compromet a què Ordino continuï “sent un referent de qualitat de vida”. Així ho ha assegurat en l’acte de constitució de la nova corporació, que ha tingut com element anecdòtic, o no, el fet que el nou conseller de la minoria Enric Dolsa ha obligat a fer una votació exprés per als càrrecs que s’han de proveir en la sessió constitutiva: cònsol major, consol menor, consellers major i menor i capità. 

Els deu consellers que conformen la nova corporació comunal d'Ordino per als propers quatre anys han pres possessió del càrrec aquest dissabte al migdia en la tradicional sessió de Sants Innocents. La nova corporació comunal queda conformada per Josep Àngel Mortés, com a cònsol major i Eva Choy, cònsol a cònsol menor. Samuel Duró serà el conseller major i Eduard Betriu, el conseller menor, mentre que Xavier Herver serà el capità. Dolsa ha impedit, com pretenia la majoria, que els consellers major i menor i el capità es votessin en bloc. De fet, ha votat en contra de totes les candidatures presentades excepte de la d’Herver. L’altra representant de la minoria, Sandra Tudó, s’ha abstingut en tots els casos. La corporació la completen els consellers de la majoria Jordi Serracanta, Maria del Mar Coma i Cristina Montolio.

El cònsol major electe ha tingut paraules d’agraïment per a tots els membres del seu equip i dels consellers presents. Així mateix ha fet una especial menció als consellers que no repetiran, i sobretot ha tingut paraules d’elogi cap a la cònsol menor sortint, una Gemma Riba de qui n’ha destacat el fet de ser una “incansable treballadora". Pel que fa al nou mandat, s’ha compromès a encapçalar un projecte de continuïtat amb un gran sentit de "responsabilitat i consens" en les decisions amb la minoria, perquè Ordino "segueixi sent un referent de qualitat de vida".

 

Comentaris (1)

Trending