Mortés continua encallat en la futura conversió de l’antic Hotel Casamanya

En Comú per Ordino manté el que l’actual majoria comunal ha anat defensant sense acabar d’aclarir: o nova casa consistorial o una activitat privada que aporti valor afegit a la parròquia

-
-
No hi ha manera d’avançar en la conversió, en el nou ús que s’hauria de donar a l’antic Hotel Casamanya. El cònsol major d’Ordino i candidat a la reelecció sota l’aixopluc de la coalició En Comú per Ordino, Josep Àngel Mortés, continua debatent-se entre col·locar-hi les noves instal·lacions de la corporació parroquial o mirar d’atraure, si es té la capacitat per fer-ho, una activitat privada d’alt valor. 

Mortés ha insistit aquest dilluns en el marc d’un acte electoral que la voluntat de la candidatura que encapçala és donar una segona vida a l’antic establiment hoteler, un edifici ara en desús. “Apostem per traslladar-hi les dependències del comú o per arribar a un acord amb un privat perquè hi ubiqui una activitat que aporti valor afegit a la parròquia”. El cap de llista de la coalició demòcrata-liberal ordinenca ha recordat que hi ha un conveni en vigor, signat fa més d’un any, perquè el comú pugui fer ús dels béns del quart, inclòs el Casamanya. 

Es tracta d’un edifici històric protegit que requereix d’una inversió de rehabilitació propera als sis milions d’euros. Si finalment l’opció escollida és la de traslladar-hi les dependències del comú, el projecte podria ser una realitat a tres anys vista, ha detallat Mortés, que ha estat acompanyat pel número 6 de la llista, Jordi Serracanta, i pel número 10, Antoni Escabrós. Així, on ara hi ha l’actual comú, s’aprofitaria per ubicar-hi “espais i activitats amb valor afegit”, acció que aniria en paral·lel amb un “pla per revitalitzar el centre” del poble, ha explicat l’actual cònsol. 

 

Comentaris (4)

Trending