Mortés apel·la al “vot útil” perquè assegura que amb MovemOrdino hi haurà “projectes que no es podran aconseguir”

El cònsol i candidat d’En Comú per Ordino posa en marxa l’estratègia de la por després de constatar que el porta a porta evidencia un frec a frec entre la seva llista i la de Tudó 

-
-
La campanya ja ha superat l’equador i a Ordino, segons l’actual cònsol major, Josep Àngel Mortés, el porta a porta i el diàleg amb els ciutadans ha fet “evident” que la victòria a les eleccions del 15 de desembre estarà entre la candidatura d’En Comú per Ordino, que els darrers quatre anys ha aconseguit el repte “d’assentar les bases perquè la parròquia esdevingui un referent en turisme de neu i de muntanya”, i la llista de MovemOrdino, que encapçala Sandra Tudó. Decantar-se pels primers és optar “pel vot útil”.

Així ho ha afirmat aquest dimarts des de les pistes d’Arcalís –l’evolució de les quals es presenta com una de les bones feines que considera haver fet l’actual majoria comunal- el cap de llista d’En Comú per Ordino, acompanyat de la número 7 de la candidatura, Maria del Mar Coma. Mortés ha apel·lat al “vot útil”, al “vot estratègic”, és a dir, a parer seu, al que permeti tirar endavant “grans projectes per a la parròquia”, seguint amb el que s’ha fet aquest mandat. Però, si es vota la llista de Sandra Tudó, i tot posant en marxa una altra estratègia, la de la por usada per Mortés, “aquests projectes difícilment es podran aconseguir”.  

El cap de llista i actual cònsol ha manifestat que el programa electoral d’En Comú per Ordino porta projectes, i que aquests es realitzaran. A més, ha recordat Mortés, cada vegada que Tudó fa declaracions en el marc de la campanya, “es contradiu”, perquè els darrers quatre anys “ens ha aprovat pràcticament el 100% del nostre programa”. I aquesta dicotomia “porta a la confusió” de molts electors. “No entenen res”, ha afegit. En canvi, “nosaltres som coherents”, amb accions que s’han dut a terme i de nous que es faran perquè “la parròquia tiri endavant”, ha defensat.

Comentaris (10)

Trending