Una avaria de comunicacions ja solucionada ha deixat fora de joc la xarxa de caixers de MoraBanc

Tècnics de l’entitat i d’empreses de suport extern han treballat a marxes forçades per resoldre la incidència davant la desesperació de clients

Comentaris

-
-
Tècnics de MoraBanc i d’empreses de suport extern han estat treballant a marxes forçades solucionar amb la màxima brevetat, una pana que ha deixat fora de joc la majoria de caixers automàtics de la xarxa de l’entitat. Diversos clients s’han trobat durant la jornada d’avui que els equips queden ‘penjats’ després d’una bona estona intentant du a terme l’operació que se li ha indicat.

Fonts properes a l’entitat han indicat que a primera hora de la tarda s'ha solventat l'avaria després de posar tots els mitjans a l’abast per mirar de trobar l’origen de la incidència i posar-hi remei. Hi hauria, aparentment, un error generalitzat de comunicacions entre terminals que ha fet que els caixers, després d’una estona d’intentar fer les connexions necessàries per donar resposta a la petició formulada pel client, acabessin, durant algunes hores, rebutjant l’operació amb un missatge que comunicava l’anul·lació de la mateixa.

Malgrat que la pana ha estat molt generalitzada, puntualment algun dels terminals responien bé. Responien bé a una operació però en la següent potser tornaven a fallar. Diferents clients de l’entitat han contactat amb els serveis tècnics de MoraBanc, al telèfon que indica les pròpies targetes de crèdit, per comunicar l’anomalia. Com sempre, hi ha qui ho ha fet amb millors modals i qui ho fa de més mala manera. 

No obstant això, el malestar i indignació entre els qui havien de fer ús de la targeta i, sobretot, entre aquells que necessitaven diners en efectiu és més que elevada. Sortosament, quan després d’una estona de ‘pensar’ el terminal rebutjava l’operació sol·licitada, automàticament tornava la targeta, no se la quedava. Una estona abans de les 3 de la tarda s'ha donat per resolta l'avaria i, en principi, els caixers operen ara sense incidències.

Etiquetes

Comentaris

Trending