Mor el noi que va patir un accident d'esquí la setmana passada a Grau Roig

Comentaris

Mor el noi que va patir un accident d\'esquí la setmana passada a Grau Roig
Mor el noi que va patir un accident d\'esquí la setmana passada a Grau Roig

El jove asturià que just fa una setmana va patir un gravíssim accident d’esquí a la pista de les Antenes, al sector Grau Roig del domini de Grandvalira, ha mort aquest dimecres a l’hospital de Sant Pau de Barcelona. Alfredo Vázquez Garzón, de 19 anys, va patir lesions neurològiques i ferides cranials letals arran del fort impacte que va patir contra el terra de l’esmentada pista negra després de perdre el control per, suposadament, un excés de velocitat quan practicava una de les seves passions: l’’snowboard’. El noi, fill d’un conegut traumatòleg de Gijón, portava el casc posat. Però ni això no el va salvar. 

El noi havia vingut a Andorra amb la seva xicota en el marc d'un grup organitzat a gaudir de la neu i la muntanya. I ja feia un parell de dies almenys que era al país. L’accident va ser pels volts de les 11 del matí de dimecres passat. Segons algunes fonts, l’impacte que va sofrir en la caiguda, especialment contra el cap, va ser brutal. Quan va arribar a la Ciutat Comtal traslladat en helicòpter després d’una primera atenció a la mateixa pista i una assistència posterior a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, el seu estat ja era molt crític.

L’accident primer, i la mort després del jove -que en el moment del desenllaç fatal estava acompanyat per la seva família i diversos amics- ha consternat Gijón ja que Vázquez forma part d’una família força coneguda a la ciutat i a la comunitat asturiana. El jove estava estudiant medicina a Oviedo per seguir els passos del seu pare. I no només això: Alfredo Vázquez forma part d’una nissaga de facultatius. També avis i besavis van exercir la medicina. El pare del malaurat esquiador és un conegut traumatòleg de l’Hospital de Jove, a Gijón mateix. El mateix dia de l’accident ja es va traslladar a Barcelona per seguir l’evolució del seu fill, que es deia igual que ell.

Comentaris

Trending