Mor als 87 anys la fundadora del desaparegut Bar Cadí de Sant Julià

Carmen Giménez juntament amb el seu marit, Francesc Viladrich, va posar en marxa el local als baixos de Cal Molines a mitjan dècada de 1960

-
-
Qui va ser la fundadora de l’històric i ara ja desaparegut Bar Cadí de Sant Julià, Carmen Giménez Ortín, ha mort aquest divendres al domicili de la parròquia on vivia des de fa uns mesos, després d’estar-se durant molt temps a Os de Civís. Juntament amb el seu difunt espòs, Francesc Viladrich, Giménez va posar en marxa l’establiment, un dels primers de la parròquia sinó el primer amb aire de ‘pub’, a mitjan de la dècada de 1960.

Situat el Bar Cadí als baixos de Cal Molines, a l’avinguda Verge de Canòlich, Viladrich, que treballava a l’empresa del clípol, i Giménez, que feia de cambrera al bar Claror, van comprar el material adient i es van llançar a l’aventura oferint, els primers temps, només beguda i entrepans, ja que no tenien cuina. El matrimoni va estar al capdavant del negoci ben bé dues dècades fins que van traspassar el negoci, que va seguir com a Bar Cadí fins a final de l’any passat.

Carmen Giménez, de 87 anys, ha mort arran de les lesions sofertes arran d’una caiguda al seu domicili. Aquesta divendres es fa la inhumació del fèretre amb les restes de la difunta al cementiri de la carretera de Fontaneda.

Comentaris (4)

Trending