Una topada entre dos vehicles obliga a tancar el tub Encamp-la Massana del túnel dels Dos Valires

L’accident ha passat poc després de les 7 de la tarda i la col·lisió no hauria provocat ferides a acap dels ocupants dels automòbils implicats però sí que serien considerables els danys materials

Comentaris

Un operari assegurant el tall del túnel.
Un operari assegurant el tall del túnel. G. P.

El tub del túnel dels Dos Valires que va en direcció Encamp-la Massana s’ha hagut de tancar a la circulació poc després de les 7 de la tarda arran d’un accident que han protagonitzat, a l’interior del vial, dos vehicles. Des de llavors, la galeria està tancada al trànsit perquè els equips d’emergència puguin fer les tasques necessàries.

Segons que han explicat fonts coneixedores del sinistre, l’accident, que d’entrada no ha provocat ferides rellevants a cap dels ocupants dels turismes implicats encara que algun dels conductors sí que s’hauria mostrat atordit i no es descartava traslladar-lo a l’hospital per tal que fos revisat, s’hauria produït quan en l’intent d’un vehicle d’avançar-ne un altre que circulava pel carril dret, ha vist com era envestit, el que avançava, per la part posterior per un altre automòbil que circulava a gran velocitat.

PHOTO 2022 12 02 19 52 47
Un rètol a l'avinguda Tarragona anunciant el tancament del túnel.

Suposadament, el cotxe que hauria col·lidit estava en mans d’un taller i els mecànics estarien fent suposadament proves que tot funcionava i, d’aquí, la velocitat notable. Els danys materials que haurien sofert els cotxes implicats en el xoc serien notables. La ‘clausura’ del túnel en sentit Encamp-la Massana no estaria afectant hores d’ara la circulació de manera perceptible. El tub en sentit contrari funciona amb normalitat.

On sí que aquesta tarda hi està havent més conflictivitat circulatòria és a l’eix que configuren les avingudes Fiter i Rossell i Pessebre, totes dues a Escaldes-Engordany.

Comentaris (4)

Trending