Un semàfor facilitarà la sortida dels bombers de la caserna de la Massana

L’aparell es podrà activar quan algun vehicle hagi d’incorporar-se a la carretera per atendre una emergència i aturarà els cotxes que circulin en direcció sud

El semàfor s'activa amb un aparell quan faci falta sortir de la caserna.
El semàfor s'activa amb un aparell quan faci falta sortir de la caserna. Mobilitat

El parc de bombers de la Massana disposarà a partir d’ara d’un element que permetrà donar més seguretat a la zona, en especial quan hagin de sortir per atendre una urgència. Així, s’ha instal·lat un telèfon que els membres del cos destinats a la caserna podran activar perquè els vehicles puguin incorporar-se a la carretera amb més tranquil·litat. D’aquesta forma es fa servir un sistema similar al que ja existia a la seu central de Santa Coloma.

El semàfor s’ha posat en marxa aquest dimecres i, segons s’ha indicat des del servei de Mobilitat, ha de servir per “seguritzar la sortida del parc de bombers. I és que el dispositiu es podrà activar quan algun vehicle de les dependències del cos per atendre alguna emergència. D’aquesta forma, els vehicles que circulen per la carretera hauran d’aturar-se.

L’aparell estarà en marxa constantment amb la llum ambre intermitent que demana precaució. En cas que sigui necessari donar pas als cotxes dels bombers aturarà als vehicles que circulen des d’Ordino cap a la Massana per permetre la seva sortida.

Un sistema similar fa temps que està instal·lat a prop de la caserna central del cos a Santa Coloma per regular el pas dels vehicles per la carretera general 1. El bon funcionament d’aquest aparell ha fet que s’estengui també a les dependències massanenques.

Etiquetes

Comentaris

Trending