Continuen les retencions de sortida a la frontera del riu Runer

Molts dels visitants catalans que han pujat aquest cap de setmana llarg han començat a marxar i això genera cues per anar cap a Catalunya

Les retencions a la sortida cap a Catalunya.
Les retencions a la sortida cap a Catalunya. Mobilitat

L’afluència de visitants que han vingut al país aquest cap de setmana ha estat important. I, lògicament, aquest dilluns de Segona Pasqua, toca que vagin marxant. Això s’ha començat aquest matí a la frontera sud. El trànsit s’ha començat a complicar, amb retencions a la sortida per creuar la duana del riu Runer. A hores d’ara es manté el tràfic lent a la zona.

Així ho ha informat l’Agència de Mobilitat, que ha alertat de “trànsit dens”. En concret, els problemes han començat passades les dotze del migdia. Les retencions, ara mateix, s’allargarien gairebé fins a l’altura del Punt de Trobada.

Vist la situació, s’ha optat per prendre una mesura que ha d’ajudar a agilitzar el pas de vehicles pel punt fronterer. Així, s’ha activat el segon carril de sortida, habitualment tancat. D’aquesta forma, es confiava que es poguessin minimitzar les complicacions de trànsit. 

Tot i que no s’ha complicat més, sembla que solament ha servit per fer el pas dels vehicles per la frontera una mica menys lent, però no ha sigut prou efectiu per acabar amb les retencions. 

Etiquetes

Comentaris

Trending