Retencions a la carretera entre la Seu i Andorra per accedir al Principat

Mobilitat ja preveu dies de complicacions viàries per l’elevada afluència de visitants que s’espera degut al cap de setmana llarg

Comentaris

Imatge de Moblitat al punt fronterer.
Imatge de Moblitat al punt fronterer. MOBILITAT

La carretera N-145, que uneix la Seu d’Urgell i Andorra, experimenta des de fa una hora retencions importants en direcció al Principat, fent bones així les previsions d’una elevada arribada de visitants al país en motiu del cap de setmana llarg, atès que dilluns és festiu en els països de l’entorn. Sobretot, evidentment, s’espera una alta afluència de ciutadans de Catalunya i d’altres autonomies properes a Andorra.

També comença a ser densa la circulació just de sortida cap a Espanya. De moment, a l’interior del país no hi ha grans problemes, però sí que se n’esperen i per això Mobilitat ja va fer la recomanació, aquest divendres, d’usar sempre que es pugui i tant com es pugui el transport públic, encara que no sempre és la solució ni molt menys. En tot cas, des del departament de gestió del trànsit es preveu una elevada afluència de visitants durant aquests tres dies. D’entrada, especialment aquest dissabte i demà, diumenge.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending