Resolta la incidència amb l’aplicació Mou_T_B

Després de dos dies amb problemes, el proveïdor del programari ha pogut actualitzar-lo i s’ha recuperat la normalitat amb els usuaris poden activant amb ella l’abonament gratuït

Una imatge de l'aplicació mou_t_b al costat d'una parada de bus, a Encamp.
Una imatge de l'aplicació mou_t_b al costat d'una parada de bus, a Encamp.

L’aplicació Mou_T_B ha recuperat la normalitat. Segons s’ha informat des de FEDA, s’ha pogut corregir la disfunció que provocava que els usuaris a configurar novament l’abonament per poder accedir al servei gratuït de bus. Des de la companyia s’espera que amb la solució aportada ara pel proveïdor del programari no es tornin a detectar incidències d’aquesta mena.

L’app ja havia fallat ara fa unes setmanes. Dilluns, el mateix problema es va tornar a detectar. En concret, aquells usuaris que havien configurat l’abonament van veure com no els funcionava. Resultat? Van haver de tornar a fer l’operació.

Un bus per Prat de la Creu.

Relacionat

L’APP del bus gratuït torna a fallar i obliga de nou a configurar l’abonament

Des de llavors, FEDA ha treballat per mirar de trobar el problema. I, sobretot, la solució. Finalment, i segons han explicat fonts de la companyia, el proveïdor del servei ha pogut implementar una actualització de l’aplicació. Amb aquesta, es considera que la incidència està resolta i no s’hauria de repetir en el futur.

Cal recordar que Mou_T_B és una de les opcions que els usuaris del bus tenen per obtenir l’abonament mensual, que serà gratuït fins a finals d’any. L’altra opció és demanar la targeta física i anar-la validant quan es puja als vehicles.

Etiquetes

Comentaris

Trending