Reoberta la parada de bus a Prat de la Creu

A dos quarts de tres del migdia, segons fonts comunals, s’ha fet efectiva l’activació del punt de baixa, inoperatiu durant mesos per les obres al carrer

Un dels primers busos que ha tornat a parar al lloc amb un usuari baixant.
Un dels primers busos que ha tornat a parar al lloc amb un usuari baixant.

La parada de bus de Prat de la Creu al costat de l’ambaixada espanyola torna a estar operativa. Aquest divendres a la tarda, s’ha donat l’ordre de recuperar aquest punt de baixada, que havia estat inoperatiu durant mesos arran de les obres per remodelar el carrer i per instal·lar la xarxa de calor que FEDA impulsa a Andorra la Vella. D’aquesta forma, es recupera la plena normalitat després de mesos de treballs i d’incomoditats, tant pels usuaris del transport públic com pels conductors.

Segons han explicat a Altaveu fons del comú, ja entrava dins les previsions que la parada no trigués a estar disponible. De fet, s’assegura que s’havien enviat les comunicacions pertinents als diferents serveis. Així, aquest migdia, a dos quarts de tres de la tarda, s’ha pogut completar el procés.

La zona on hi havia la parada encara anul·lada.

Relacionat

Queixes perquè la parada de busos de l’ambaixada espanyola encara està fora de servei

La parada, doncs, torna a estar en marxa. Això permetrà recuperar el servei a tota la zona propera a Govern, la plaça del Poble o l’accés al Parc Central. Els darrers mesos, qui volia arribar a aquest punt en sentit sud, havia de baixar a la parada de la Roda o ja a la mateixa estació d’autobusos. Això suposava, evidentment, haver de caminar més estona.

Fins i tot, el departament de Consum havia rebut una queixa per part d’un usuari amb diversitat funcional. Denunciava que el punt de baixada anterior, el de la Roda, no tenia bones condicions per a les persones amb discapacitat. Per tant, la reobertura de la parada de Prat de la Creu suposa tot un respir.

Comentaris (4)

Trending