Queixes perquè la parada de busos de l’ambaixada espanyola encara està fora de servei

Una persona amb discapacitat ha reclamat a Govern que agilitzi la posada en marxa d’aquest punt de baixada, tot posant en relleu que l’anterior, el de la Rosa, té considerables mancances, en especial per al seu col·lectiu

La zona on hi havia la parada encara anul·lada.
La zona on hi havia la parada encara anul·lada.

Ja fa uns dies que Prat de la Creu ha recuperat la plena normalitat de circulació després de les obres que han servit per instal·lar la xarxa de calor de FEDA i, de passada, per reformar i embellir el carrer. Tot i això, encara no estat tot al 100%. Per exemple, la parada de bus en sentit sud que hi ha al costat de l’ambaixada encara està anul·lada. Això genera queixes entre alguns usuaris del transport públic, tot tenint en compte que l’anterior aturada no està en el lloc més idoni. Especialment per a les persones amb diversitat funcional.

Justament, la situació ha acabat generant la queixa oficial d’un home davant el departament de Consum. En l’escrit, al qual ha tingut accés Altaveu, es queixa d’aquesta circumstància i dels problemes que li provoca. Així, posa en relleu que té una discapacitat física del 49% i que quan ha d’anar a la zona es troba amb un problema. En estar anul·lada la parada més propera a llocs com Govern o l’ambaixada espanyola, li toca deixar el bus en l’anterior.

Aquesta, la de la Roda, situada també al carrer Prat de la Creu, pocs metres després de l’encreuament amb l’avinguda Meritxell, no està, al seu entendre, en correctes condicions. “És molt deficient. No té banc ni marquesina”, apunta.

La situació fa que entre aquest punt i el final de línia, l’estació nacional d’autobusos, ja no hi hagi cap punt on aturar-se. “És una zona terrible per als minusvàlids que fem servir el transport públic”, lamenta. Per això, reclama que, ara que s’han acabat les obres, “han de solucionar el tema”.

Comentaris (1)

Trending