Reducció a un sol carril del tram de la carretera entre el carrer Paraires i Esteve Albert

Del 2 d’agost al 7 de setembre es veurà afectada la circulació en aquesta zona d’Escaldes-Engordany a causa dels treballs d’instal·lació de la xarxa de FEDA

Tram que es tallarà a causa dels treballs de FEDA
Tram que es tallarà a causa dels treballs de FEDA Mobilitat

El tram comprès entre el carrer Paraires i el passatge Esteve Albert, d’Escaldes-Engordany, es reduirà a un únic carril durant gairebé un mes. Des del 2 d’agost fins al 7 de setembre tindran llocs els treballs de la instal·lació de la xarxa de fred i calor de FEDA, que afectaran la circulació en aquesta zona.

L’entitat començarà a instal·lar el primer tram de la seva xarxa de fred i calor a Escaldes-Engordany el pròxim dilluns. Com ja va avisar fa uns dies el gerent de FEDA Ecoterm, Jordi Travé, aquesta instal·lació serà la que permetrà abastir a finals d’any les torres d’Emprivat, que seran les que formaran part de la prova pilot que la companyia portarà en marxa durant dos mesos.

Comentaris (2)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.