Queixes per l’aglomeració d’estudiants a la Margineda esperant busos que no arribaven

Una situació que fa dies que els pares denuncien –la d’un pic d’amuntegament d’alumnes al migdia- ha degenerat aquest dilluns a causa del col•lapse viari que ha afectat la freqüència dels vehicles

Estudiants intentant agafar un dels (pocs) busos que ha passat per la parada.
Estudiants intentant agafar un dels (pocs) busos que ha passat per la parada.

Les imatges d’amuntegament de gent a les parades dels autobusos han tornat a fer-se visibles aquest dilluns. I, també, les queixes dels usuaris per una situació especialment alarmant vista l’expansió que està registrant els darrers dies la pandèmia del coronavirus. En aquest cas, el punt problemàtic ha estat a la parada de la Margineda, on el retard dels vehicles provocat pel col·lapse viari ha fet que el nombre d’estudiants que els esperaven fos massa elevat.

El pic principal, segons expliquen alguns dels usuaris que s’han posat en contacte amb Altaveu, s’ha donat cap a la una del migdia. En aquest moment han coincidit la sortida dels alumnes més grans, els de segon de batxillerat. En algun cas, enguany no tenen opció de servei de menjador i han de marxar cap a casa a dinar. A la parada de la rotonda de la Margineda han coincidit tant els del sistema espanyol com el de l’andorrà.

La situació fa dies que preocupa a alguns pares, però aquest dilluns ha empitjorat per culpa del col·lapse viari que es vivia al centre del país. Això ha provocat un retard considerable en l’arribada dels vehicles. Els busos trigaven i, a poc a poc, s’ha anat acumulant més i més gent al costat de la parada.

Alguns dels estudiants, al final, han acabat decidint marxar pel seu propi peu (en la majoria de casos) o si han pogut avisar algun familiar (i aquest no havia de baixar des del centre del país) en cotxe. Tot i això, els pares posen en relleu la necessitat de trobar una solució per evitar que situacions com d’aquest dilluns es tornin a repetir.

Alumnes amuntegats a la parada de bus de la Margineda.
Alumnes amuntegats a la parada de bus de la Margineda.

Comentaris (9)

Trending