Gairebé quatre quilòmetres de cua per a sortir d’Andorra

La fi del cap de setmana, sumat a la tornada a la feina de molts dels turistes ha fet que les retencions arribin pràcticament fins a Sant Julià

Comentaris

Una de les càmeres de Mobilitat al sud de Sant Julià.
Una de les càmeres de Mobilitat al sud de Sant Julià.

Les retencions són una constant al llarg del cap de setmana, però aquest diumenge s’ha donat la situació perfecta. La fi del cap de setmana, sumat a la tornada a la feina de molts dels turistes que hi havia al país ha generat gairebé quatre quilòmetres de retencions per sortir per Espanya. Les cues, de fet, arriben fins a Sant Julià.

Fins a 3,9 quilòmetres de cotxes esperen per poder sortir del país aquest diumenge al mig dia. L’operació tornada després de Reis, que ha generat un pont amb el cap de setmana, s’ha deixat notar amb força a la frontera hispanoandorrana. Al llarg del matí hi ha hagut petites retencions, que s’han intensificat cap a les 13:30h.

Segons les dades aportades per mobilitat, la diferència entre el nombre de vehicles que ha ingressat i que ha sortit del país aquest diumenge ha estat important. Pel que fa als espanyols, fins a 3.895 espanyols han creuat la frontera per tornar cap al sud, mentre que per la part del nord únicament ho han fet 1.719 francesos. D’aquesta manera es posa fi a dues setmanes de gran afluència al país.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending