Protecció Civil recomana minimitzar els desplaçaments aquest dissabte

Es preveuen gruixos de neu de fins 10 centímetres als 1.500 metres i les precipitacions seran més abundants a les parròquies altes

Comentaris

Una llevaneus netejant una carretera secundària.
Una llevaneus netejant una carretera secundària. COEX

Protecció Civil recomana minimitzar els desplaçaments aquest dissabte a causa de la neu. En cas d'haver de sortir s'ha de fer amb el vehicle equipat i si és estrictament necessàri. Si es vol fer esquí de muntanya cal consultar abans el butlletí de prevenció d'allaus. L'estació de Vallnord ha prohibit la pràctica de raquetes i esquí de muntanya al sector d'Arinsal per seguretat.

El perill d'allaus se situa ara en 2 però pot augmentar amb la pujada de temperatures. Aquest dissabte s'esperen nevades abudants a parròquies altes i a partir de 1.500 metres tot i que la cota pot baixar a partir del migdia fins als 1.200. Durant la tarda es restringiran al nord i seran més febles.  Durant la tarda, es restringiran al nord i seran més febles.  Es preveuen gruixos de fins 10cm a 1.500m, 15cm a 2.000m i 25 per sobre de 2.500. Les precipitacions han començat aquesta matinada. Els equipaments especials són necessaris a la CG-3 a partir de la sortida d'Escaldes-Engordany, a la CG-2 a Encamp, a la CS-130 a la Rabassa i a l'RN-22 d'accés a França.

Comentaris

Trending