Un problema tècnic en l’avió d’Air Nostrum deixa els passatgers cap a Andorra a terra

El vol no s’ha arribat a enlairar i des de la companyia s’ha ofert als usuaris fer el trajecte en autobús fins a la Seu d'Urgell o esperar a demà i volar a Barcelona i continuar el viatge per carretera

Els passatgers del vol a la T4 de l'aeroport de Barajas
Els passatgers del vol a la T4 de l'aeroport de Barajas

Air Nostrum ha cancel·lat el vol d’aquest diumenge entre l’aeroport de Barajas i el d’Andorra-La Seu d’Urgell per un problema tècnic en l’avió. Tot i que els passatgers han arribat a pujar-hi, no s’ha enlairat. Des de la companyia s’ha donat dues opcions als usuaris: viatjar amb autobús fins a la Seu d’Urgell o volar demà fins a Barcelona i continuar el trajecte fins a la Seu amb autobús.

Nova incidència en el vol que uneix la capital d’Espanya i l’aeroport d’Andorra la Seu d’Urgell. Un problema tècnic en l’avió ha deixat els usuaris a terra. Alguns d’aquests han explicat que han pogut pujar, però no s’ha enlairat, tot i que en el viatja d’anada no hi va haver problema.

Després d’espera una bona estona a la pista de la T4 de l’aeroport de Barajas, Iberia ha decidit cancel·lar el vol oferint dues opcions als passatgers. La primera és viatjar amb autocar fins a la Seu d’Urgell; l’altra és que s’esperin fins demà per volar a Barcelona i des de la capital catalana continuar el viatge fins a la Seu en autobús. Aquesta situació ha indignat alguns dels clients.

Comentaris (12)

Trending