La policia reclama prop de 12.000 euros en multes per excés de velocitat

Fins a 269 persones físiques i jurídiques estan cridades pel cos per respondre per les infraccions comeses, encara castigades amb l’antic codi de circulació

Una imatge del radar instal·lat a Arinsal.
Una imatge del radar instal·lat a Arinsal. mobilitat

La policia vol cobrar prop de 12.000 euros en sancions imposades a diferents conductors per superar la velocitat permesa. En aquest cas, es reclama l’import de 269 sancions, que corresponen a infraccions comeses tant per particulars com per cotxes d’empresa. Tots aquests càstigs corresponen encara a l’antic codi de circulació.

Des del cos s’ha publicat l’edicte al BOPA per intentar trobar els infractors, que no han pogut ser localitzats per notificar-los personalment la multa. Ara, disposen d’un termini de vuit dies hàbils per presentar-se a les dependències policials. En cas de no fer-ho, es considerà l’avís correctament efectuat i, per tant, es continuarà amb el procés de sanció.

En total, el llistat inclou 269 persones físiques o jurídiques. Hi ha tan particulars com multes imposades a cotxes d’empresa. Els imports oscil·len entre els 24,04 i els 180,30 euros. És a dir, tots amb l’antic codi de circulació. Es busca cobrar una quantitat d’11.833,69 euros.

També han recorregut a la mateixa tàctica per cobrar multes dos comuns. Un, el d’Andorra la Vella, amb un llistat d’uns 400 infractors, entre circulació i zona blava. L’altre, el d’Escaldes-Engordany, en aquest cas per sancions d’estacionament.

Etiquetes

Comentaris

Trending