La policia forma els nous urbans per actuar en cas d’accidents de trànsit

La instrucció, de 35 hores, va comptar amb explicacions teòriques però també amb activitats pràctiques, amb la simulació de sinistres per millorar la intervenció i la coordinació entre cossos

Una de les classes impartides als urbans.
Una de les classes impartides als urbans. CPA

El cos de policia s’ha encarregat de formar els nous agents de circulació de diferents parròquies en els procediments i protocols que han de seguir a l’hora d’actuar en cas d’un accident de trànsit. Durant una setmana, efectius recentment incorporats als serveis de Canillo, Ordino, Andorra la Vella i Sant Julià han rebut aquesta instrucció.

La formació, que va tenir lloc a finals d’octubre, va anar a càrrec del sergent responsable del Grup d’Investigació d’Accidents de Trànsit de la Policia que, durant una setmana, va fer les classes als membres de l’onzena promoció d’urbans. En elles, se’ls va mostrar quin és el procediment en cas que només es produeixin danys materials i com s’ha d’actuar si hi ha ferits. També van veure com s’han de fer les constatacions, les fotografies i la preservació de la zona.

Durant les 35 hores de formació, van rebre classes teòriques i també pràctiques. En elles, es van simular accidents per poder posar en context com han d’actuar i cooperar els cossos implicats. El curs es va tancar amb una avaluació dels coneixements adquirits.

Etiquetes

Comentaris

Trending