Pas alternatiu durant un mes i mig a la CG-2 a l’Aldosa de Canillo per l’eixamplament de la via

La mesura només s’aplicarà entre setmana, des de les 8.30 del matí a les 18.30 de la tarda i ha de permetre treballar l’empresa responsable de les obres en millors condicions

La zona on es farà el pas alternatiu.
La zona on es farà el pas alternatiu.

Les obres d’ampliació de la carretera general 2 al seu pas per l’Aldosa de Canillo obligaran durant el pròxim mes i mig a establir restriccions de trànsit a la via. Concretament, caldrà fer pas alternatiu per permetre la continuïtat dels treballs, que han de permetre eixamplar la CG-2 i dotar de més seguretat a aquest tram. La mesura s’allargarà fins al 15 de juliol, coincidint amb la part forta de la temporada estival.

Des de Mobilitat s’ha informat d’aquesta estricció que però, no serà total. El pas alternatiu únicament es posarà en funcionament de dilluns a divendres, entre dos quarts de nou del matí i dos quarts de set de la tarda. La resta del dia i els caps de setmana es podrà circular amb normalitat.

La mesura s’aplica perquè l’empresa encarregada de l’eixamplament de la via pugui treballar amb més comoditat en el projecte. S’iniciarà aquest dimecres i s’allargarà fins a mitjans del mes vinent. Concretament, fins al 15. A partir de llavors, es recuperarà a la normalitat, justament coincidint amb l’inici dels dies més forts de la campanya estiuenca.

Comentaris (9)

Trending